Add meg a keresőszót

Akciós fonalak horgoláshoz

Akciós fonalak horgoláshoz

Akciós fonalak horgoláshoz

Hogyan válasszunk akciós fonalakat?

A fonalaknak számos felhasználási lehetősége van. Használhatók különböző ruhaneműk, háztartási kellékek vagy a méltán népszerű Amigurumi állatok elkészítéshez, mely a kézzel készített művészeti alkotások egyik meghatározó szavaként ivódott be a kreatív horgolók szótárába.

Ahhoz, hogy minél költséghatékonyabban hozzuk létre saját horgolt termékünket, be kell szereznünk akciós fonalat, melynek egyszerre kell olcsónak és kiváló minőségűnek lennie, hogy a végeredmény esztétikus és egyben kitűnő állapotú is legyen.

Catania akciós fonalak

Weboldalunkon széles választékban állnak rendelkezésre Catania fonalak, melyek a Schachenmayr német márka kiemelkedő fonalai között vannak számon tartva 1822 óta. Divatos formatereiknek és az innovációnak köszönhetően számos ember kreatív ötletének biztosított eszközt ötleteik gyakorlati megvalósításához. 100% mercerizált pamutból készült fonal, mellyel egyszerre lehet kötni és horgolni is. Felhasználási módjuknak számos megjelenési formája ismert, úgy mint ruházat, táska, ékszer és amigurumi figurák.

Néhány fonalakra jellemző tulajdonság, amit érdemes szem előtt tartani vásárlás előtt:

Moshatóság
Ajánlott tűméret-től
Ajánlott tűméret-ig
10×10-es kötéspróba szemek száma
10×10-es kötéspróba sorok száma

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük