Add meg a keresőszót

Horgolt cica tökben

Horgolt cica tökben

Horgolt cica tökben

Előző cikkünkben, ahol Horgolt denevér minta segítségével próbáltuk a Halloween autentikus ünnepét jobban elmélyíteni horgolt játék figura segítségével, most egy újabb alkalomhoz illő mintát szeretnénk veletek megosztani egy aranyos horgolt cica személyében.

Horgolt cica Helloweenre sütő tökben.

Mivel évről évre rendíthetetlenül terjed a Halloweeni kultúrát magában foglaló hagyományok hazánkban is, ami leginkább a dekoratív elemek, tökfaragás, töklámpások tekintetében érhető tetten, ezért lehetőségünk van mindenszentek előtti éjszakán kidíszíteni házunkat az ünnepre jellemző tárgyakkal.

Ha szeretnénk utat engedni kreativitásunknak, amit a hidegedő őszi éjszakák kibontakozásra sarkallnak, akkor ragadjunk fonalat, horgolótűt és készítsük el ezt az aranyos horgolt cicát, ami a sütő tök motívummal kitűnő díszítő elemként szolgálhat konyhaasztalunkon vagy az ablakba kitéve, hogy a vendégek érkezésekor maradandó élménnyel telítődjenek felkészítve őket a közelgő karácsonyi ünnepekre.

Rövidítések

  • MR – varázsgyűrű
  • ch – lánc
  • sl st – kúszószem
  • sc – rövidpálca
  • dc – 1rhp
  • inc – szaporítás
  • dec – fogyasztás

Horgolt cica hozzávalók:

  1. Fonalak: YarnArt Jeans 85 (tök) , YarnArt Jeans 28 (fej) , YarnArt Jeans 35 , YarnArt Jeans 76 , YarnArt Jeans 01 , (szemek), YarnArt Jeans 50 (sapka) , YarnArt Jeans 60 , YarnArt Jeans 42 (orr és arc)

A cica kalap nélküli mérete 10cm. Ha szeretnéd támogatni a minta elkészítőjét, akkor az Etsy-n megteheted, ha megvásárolod a minta alkotójának eredeti angol nyelvű leírását.

Horgolt cica tökben
Elkészült horgolt cica tökben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük